Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

Veelgestelde vragen

en antwoorden

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen

La Casa de  Dinero is vooral een gek spel. Je gaat met pakken en maskers op pad en maakt hilarische foto’s. Bij deze citygame moet je ook een aantal puzzels oplossen. From Russia With Love en Undercover zijn moeilijker. Bij alle City Games loop je door Zandvoort en op de boulevard.

Parkeren kan je op de boulevard of achter de Escape Room bij het station. In Zandvoort moet je overal betalen. Wij weten van te voren niet of er dichtbij plek is maar ervaring leert dat het vooral druk is bij zeer zonnig weer, in de vakanties of bij evenementen zoals bijvoorbeeld The Grand Prix.

Als je een city game of een escape room boekt dan speel je altijd met je eigen groep. Het kan zijn dat er meerdere groepen bij een citygame tegelijkertijd starten, maar dan nog speel je onafhankelijk van elkaar.

De minimum leeftijd voor het spelen van een escape room is 12 jaar. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen onder begeleiding van volwassenen meespelen. (De kamers zijn voor groepen kinderen wel moeilijk). Willen jullie de jongste van het gezin meenemen, dan is dat geen probleem. Wij raden dan vaak The Boat Trip aan omdat deze het minst spannend is. We hebben veel families die samen een kamer spelen. Al onze kamers kunnen gespeeld worden door mannen en vrouwen. Logisch kunnen nadenken brengt je verder dan technisch inzicht of kracht. Onze escape rooms zijn helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel.

Escape room Zandvoort heeft één kamer geschikt voor 2 – 4 personen en twee kamers geschikt voor 2 – 6 personen. Je speelt altijd met je eigen team. Er komen geen vreemden mensen bij. Alle drie de kamers tegelijkertijd boeken? Dan speel je dus met maximaal 16 mensen. Onze City Games “From Russia with love” “Undercover” of ‘La Casa” kan je spelen met hele grote groepen. Dit spel speelt zich buiten af. Ook hier geldt dat je altijd met je eigen groep speelt.

Ben je met een grote groep? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via email info@escaperoomzandvoort.nl of telefonisch via 023 – 8888 331.

Je kunt voor hetzelfde tijdslot verschillende escape rooms reserveren of voor opeenvolgende tijdslots dezelfde escape room reserveren. Voor het reserveren van een onvergetelijk bedrijfsuitje raden we je aan om contact met ons op te nemen (zandvoort@escapeworld.nl zodat we in overleg een compleet en geschikt pakket kunnen samenstellen wat aan al je wensen voldoet. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om in combinatie met onze escape rooms andere spelactiviteiten te organiseren.

Ervaring baart kunst. Ook dat is zo bij het spelen van een Escape Room. Bij ons is de boot (relatief) het makkelijkste (70% haalt het). Daarna de Gold Mine (50% haalt het) en onze moeilijkste kamer is The Grand Prix (20/25% haalt het). Speel je voor het eerst een Escape Room dan raden wij The Boat Trip aan.

Escape Room Zandvoort is niet eng. Wel is het de bedoeling dat het spelen van een escape room als spannend ervaren wordt en kun je soms wat verrast worden door speciale effecten of geluiden. De tijdsdruk maakt de beleving compleet. De totale sfeer zorgt voor het gevoel van spanning. Mocht er toch iemand in de groep in paniek raken, dan kan altijd de noodstop ingedrukt worden. In dat geval gaat de deur automatisch open en is het spel beëindigd.

Onze kamers zijn niet makkelijk. Heb je nog niet zoveel ervaring dan raden wij aan om met The Boat Trip te beginnen. Uit de Gold Mine ontsnapt ongeveer 50%. En de Grand Prix wordt door ongeveer 30% behaald. Zijn de groepen jong, dan passen wij de kamers aan.

Het maakt niet zoveel uit wat voor kleding je draagt. Je wordt niet vies en zult geen enorme inspanning hoeven te verrichten. Het advies is om comfortabele kleding te dragen.

Jazeker, voor en na het spel kun je een drankje nuttigen (geen alcohol) in onze sfeervolle ontvangstruimte. Tijdens het spel is het niet mogelijk om iets te bestellen. Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan tijdens het gehele bezoek. Wil je je bezoek aan onze escape rooms combineren met een lunch of diner, kijk dan eens naar onze aanbevelingen.

Jazeker! Het spel kan gespeeld worden in een Nederlandse, Duitse of Engelse versie. De City Game is beschikbaar in het nederlands en engels.

Voordat je de escape room betreedt vragen wij je om mobiele telefoons, camera’s en eventuele overige bezittingen op te bergen in een afsluitbare locker. Alles wat je nodig hebt om de Escape Room te spelen, vind je in de escape room.

Nee, tijdens het spel kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om voordat je de escape room in gaat gebruik te maken van het toilet.

Escape Room Zandvoort ligt op 50 meter afstand van zowel de bushalte als het treinstation van Zandvoort. Helaas hebben wij geen privé parkeergelegenheid maar zij er voldoende openbare parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Escape Room Zandvoort bevindt zich op 200 meter afstand van het strand. Houdt bij mooi weer dus rekening met drukte. Escape Room Zandvoort adviseert om op top zomerdagen gebruik te maken van trein of bus.

Algemene informatie

Reserveren, annuleren, wijzigen en deurbeleid

Reserveren is verplicht. Een reservering kan het beste gemaakt worden via de website, je vindt hier een online boekingsformulier dat 24/7 beschikbaar is en ook direct de beschikbaarheid toont. Ook kun je tijdens openingstijden per mail (zandvoort@escapeworld.nl) of telefonisch (023 88 88 331) een reservering maken. Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat aan het spel deelneemt. Deelname is mogelijk voor groepen van 2 tot en met 6 personen. Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Kinderen vanaf 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Ben je met een grote groep en wil je wellicht ook de pubquiz spelen? Neem dan contact met ons op.

Na betaling van de reservering krijg je een bevestiging per mail. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de reservering mogelijk niet doorgekomen. Neem bij twijfel contact op met Escape Room Zandvoort.

Escape Room Zandvoort heeft geen open deurbeleid. Op de bevestigingsmail die je na je reservering ontvangt staat een unieke code. Deze code heb je nodig om Escape Room Zandvoort te betreden. Indien jij en je medespelers niet gelijktijdig arriveren is het is dus van groot belang om je medespelers over deze code te informeren!

Voor het maken van een reservering is volledige betaling of een credit card garantie vereist. Een online reservering via onze website kan veilig betaald worden via IDEAL, V-Pay , VISA, Mastercard en PayPal.

Een reservering via telefoon of e-mail dient altijd met een credit card gegarandeerd te zijn. In geval van een credit card garantie kan er op het moment van bezoek betaald worden via een betaalmethode naar keuze.

Prijzen vermeld op onze website worden bepaald door het aantal deelnemers per kamer (2 – 6 personen), de dag van de week en het tijdstip van de dag. Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW.

Voor het maken van een reservering is volledige betaling of een credit card garantie vereist. Een online reservering via onze website kan veilig betaald worden via IDEAL, V-Pay , VISA, Mastercard en PayPal.

Een reservering via telefoon of e-mail dient altijd met een credit card gegarandeerd te zijn. In geval van een credit card garantie kan er op het moment van bezoek betaald worden via een betaalmethode naar keuze.

Prijzen vermeld op onze website worden bepaald door het aantal deelnemers per kamer (2 – 6 personen), de dag van de week en het tijdstip van de dag. Vanaf vrijdag 15.00 gelden iets hogere prijzen. Dit is ook zo op feestdagen.

Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW.

Wanneer je binnen 24 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek de reservering annuleert is restitutie niet mogelijk.

Wanneer je tussen 48 en 24 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek de reservering annuleert restitueren wij 50 % van het betaalde bedrag.

Wanneer je tot 48 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek de reservering annuleert restitueren wij 100 % van het betaalde bedrag.

Het eventueel resterende bedrag wordt teruggestort op je rekening. Bij No Show vindt geen restitutie plaats.

Annuleren kan telefonisch of via zandvoort@escapeworld.nl. Na annulering van de reservering krijg je een bevestiging per mail. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de annulering mogelijk niet doorgekomen. Neem bij twijfel contact op met Escape Room Zandvoort.

Wijzigingen in de reservering zijn mogelijk tot 48 uur voorafgaande aan het tijdstip van bezoek.

Wijzigen kan telefonisch of via zandvoort@escapeworld.nl. Na wijziging van de reservering krijg je een bevestiging per mail. Het is mogelijk dat deze mail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen dan is de wijziging mogelijk niet doorgekomen. Neem bij twijfel contact op met Escape Room Zandvoort.

Wanneer er minder personen aan het spel deelnemen dan gereserveerd, volgt geen restitutie.

Wanneer er meer personen aan het spel deelnemen dan gereserveerd, geldt een toeslag.

De tijd die in de bevestiging van je reservering wordt aangegeven is exclusief uitleg vooraf. Wij verzoeken je om 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Indien het team bij aanvangstijd nog niet compleet is kan er door de ontbrekende speler(s) niet meer aan het spel worden deelgenomen. In dat geval vindt geen restitutie plaats. Escape Room Zandvoort heeft beperkte wachtruimte. In geval van extreme drukte kan de mogelijkheid bestaan dat wij je bij te vroege aankomst verzoeken om op het juiste tijdstip terug te keren.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45