Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

From Russia with Love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken! Zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en vind uit wat de Russische regering van plan is, voordat het te laat is. Maar let op! Niemand is te vertrouwen.

City Game From Russia with Love

Test je vaardigheden als echte spion

Alles hangt af van jullie werk als spionnen, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, en los het geheim op!

City Game From Russia with Love

Voor groepen, families, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes

From Russia with love speel je buiten in de prachtige omgeving van Zandvoort met meerdere teams of met 1 team.
De missie duurt circa 2 uur. Ben je met meer dan 8 spelers, dan kan je tegen elkaar spelen in meerdere teams (maar het hoeft niet). Met meerdere teams komt er een extra wedstrijdelement bij. Saboteer, speel vals en battle tegen elkaar om uiteindelijk het allerbeste spionnenteam van de wereld te worden.

De puzzels zijn moeilijk. Kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar kunnen meespelen.
Ben je een grote groep of wil je graag langer of korter spelen? Neem dan contact op voor een offerte op maat zandvoort@escapeworld.nl.

* Augmented reality is het toevoegen van virtuele objecten of omgevingen in de echte wereld. Het bekendste spel dat hiervan gebruik maakt is Pokemon Go.

4 tot 30 personen 120 minuten

Escape Room Zandvoort op Instagram

Voor sfeerimpressies ervaringen en meer volg je ons op Instagram!

Naar Instagram

Reserveer nu