Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

La Casa de Dinero

Volgens El Professor staat of valt alles bij samenwerken. Samen zijn we één team, samen maken we het plan, samen voeren we het plan uit en samen gaan we genieten van de winst! Alleen het beste team bezit de juist eigenschappen;

Zijn jullie een teamspelers, creatief, sterk, slim, wiskundig, technisch en snel? Gebruik dan Augmented Reality en de stoffe gadgets. Vind geheime deuren, virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine.

City Game La Casa de Dinero

Augmented City Game

El Professor zal je begeleiden, werk samen en maak geen fouten. De politie is op haar hoede en houdt alles in de gaten. Werk aan een waterdicht plan om de bank in en ook weer uit te komen. Onze El Professor wil weten of hij met het beste team samen werkt. Om hierachter te komen heeft hij een aantal vragen in de stad verstopt.

La Casa de Dinero is gebaseerd op het intrigerende verhaal van de polulaire Netflix serie La Casa de Papel. Tengo muchas ganas de trabajar juntos, El Profesor.

city games - La casa de papel

Geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en studenten!

La Casa de Dinero speel je buiten met meerdere teams of met 1 team. De missie duurt circa 2 uur. Ben je met meer dan 8 spelers, dan kan je tegen elkaar spelen in meerdere teams (maar het hoeft niet). Sommige puzzels zijn moeilijk, maar er zitten ook veel ‘fun’ elementen in (foto opdrachten met pakken en maskers). Weet je niet zeker of dit spel geschikt is voor jouw groep neem dan contact met ons op. Boek online.

Ben je een grote groep of wil je graag langer of korter spelen? Neem dan contact op voor een offerte op maat zandvoort@escapeworld.nl.

La Casa de Dinero is een ludiek spel! Voor families of bedrijfsuitjes raden wij From Russia with Love aan.

Escape Room Zandvoort op Instagram

Voor sfeerimpressies ervaringen en meer volg je ons op Instagram!

Naar Instagram

Reserveer nu