Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

De City Games

Spelen zich buiten af

Ben je met meer dan 32 personen dan kan je ook kiezen voor onze City Games. Deze games spelen zich buiten af. Loop door het oude Zandvoort en langs het strand. Speel de City Game ‘From Russia with Love’, ‘Casa de Papel’ of ‘Undercover’! De city games duren 2 uur, langer of korter is mogelijk. Je gaat op pad met jouw eigen team, een Ipad en een tas of koffer met gadgets. Volg de beste route en lost de puzzels en vragen op. Speel je toch liever de Escape Rooms. Dat kan ook. Je kan met 32 personen bij ons binnen terecht. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

4 tot 30 personen 120 minuten

From Russia with Love

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken! Zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en vind uit wat de Russische regering van plan is, voordat het te laat is. Maar let op! Niemand is te vertrouwen.

Meer over From Russia with Love

4 tot 30 personen 120 minuten

Undercover

Infiltreer een enorm groot drugs netwerk als undercover agenten! Ontdek de locatie van de volgende drugs zending. Onze game bevat een groot scala aan Augmented Reality gebaseerd op dit onderwerp. We kennen ze allemaal, de mannen van het snelle geld. De mannen in mooie auto’s, grote huizen en wonderschone jonge vrouwen. Hoe komen ze aan deze rijkdom? Drugs. Hierdoor is de grote vraag voor de politie; Waar zijn deze mannen en waar is hun volgende zending verstopt?

Meer over Undercover

4 tot 30 personen 120 minuten

La Casa de Dinero

Volgens El Professor staat of valt alles bij samenwerken. Samen zijn we één team, samen maken we het plan, samen voeren we het plan uit en samen gaan we genieten van de winst! Alleen het beste team bezit de juist eigenschappen; Zijn jullie een teamspelers, creatief, sterk, slim, wiskundig, technisch en snel? Gebruik dan Augmented Reality en de stoffe gadgets. Vind geheime deuren, virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine.

Meer over La Casa de Dinero

Escape Room Zandvoort op Instagram

Voor sfeerimpressies ervaringen en meer volg je ons op Instagram!

Naar Instagram

Ervaringen

Lees de ervaringen van onze gasten en ontdek onze escape rooms voor jezelf. Ga jij ook de uitdaging aan?

Alle reviews

Schrijf een review

Clare Newstead

Amazing time doing the 'Grand Prix' - one of the most physically interactive escape rooms we've done! Great staff too! Definitely recommend.

Anja Grabowsky

Ein tolles Erlebnis und sehr nette Angestellte.

Review

Een hele leuke escape room met heel leuk personeel. Ik ben naar ongeveer 10 escape rooms geweest, maar deze was erg bijzonder (de boot), je kan alleen niet zeeziek zijn😅

Thijs Merkx

Zelf de kamer van de boot gedaan hij zat goed in elkaar. 1 ding werkte niet hellemaal soepel maar na de 3de keer proberen werkte het wel. De kamer had veel verschillende soorten leuke puzzels. Hij was niet al te moeilijk (hebben al een hoop escape room gedaan dus de ervaring daar van kan zekker helpen). All met al leuke escaperoom en zeker een aanrader. Zullen in de toekomst vast nog terug komen voor de andere kamers!