Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

Escape Rooms

Durven jullie de uitdaging aan in één van onze spannende Escape Rooms?

2 tot 6 personen 60 min.

The Grand Prix

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, Stick Speiker, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen.

Meer over The Grand Prix

2 tot 4 personen 60 min.

The Boat Trip

Jacob van Dijk is zijn hele leven al visser. Toen hij met zijn vissersboot, “The Black Seagull”, op zee was heeft hij door een plotselinge, hoge golf zijn evenwicht verloren en is hij ten val gekomen.

Meer over The Boat Trip

2 tot 6 personen 60 min.

The Gold Mine

Durven jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om het goud en zilver te zoeken en de oude, verwaarloosde goudmijn in de duinen van Zandvoort weer veilig én op tijd te verlaten?

Meer over The Gold Mine

Escape Room Zandvoort op Instagram

Voor sfeerimpressies ervaringen en meer volg je ons op Instagram!

Naar Instagram

Ervaringen

Lees de ervaringen van onze gasten en ontdek onze escape rooms voor jezelf. Ga jij ook de uitdaging aan?

Alle reviews

Schrijf een review

Clare Newstead

Amazing time doing the 'Grand Prix' - one of the most physically interactive escape rooms we've done! Great staff too! Definitely recommend.

Anja Grabowsky

Ein tolles Erlebnis und sehr nette Angestellte.

Review

Een hele leuke escape room met heel leuk personeel. Ik ben naar ongeveer 10 escape rooms geweest, maar deze was erg bijzonder (de boot), je kan alleen niet zeeziek zijn😅

Thijs Merkx

Zelf de kamer van de boot gedaan hij zat goed in elkaar. 1 ding werkte niet hellemaal soepel maar na de 3de keer proberen werkte het wel. De kamer had veel verschillende soorten leuke puzzels. Hij was niet al te moeilijk (hebben al een hoop escape room gedaan dus de ervaring daar van kan zekker helpen). All met al leuke escaperoom en zeker een aanrader. Zullen in de toekomst vast nog terug komen voor de andere kamers!