Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

The Grand Prix Escape

Het is de laatste race van het seizoen, de Grote Prijs van Zandvoort. De afgelopen weken is de spanning tot ongekende hoogte gestegen maar vandaag zal duidelijk worden wie zich de
nieuwe Wereldkampioen mag noemen. De belangen zijn enorm! De favoriet, Stick Speiker, moet in deze race minimaal 2e worden om het kampioenschap veilig te stellen.

Escape Room Grand Prix

Durven jullie de uitdaging aan?

Er heerst echter enorme paniek op en rond het circuit. De bedreigingen van de psychopaat waar het team van Stick Speiker de laatste tijd mee werd geconfronteerd zijn namelijk werkelijkheid gebleken. Ondanks de verdubbelde beveiliging is de Formule 1 auto van Stick op onverklaarbare wijze van het circuit verdwenen. De angst voor afpersing en sabotage groeit met het uur.

De situatie is kritiek. De auto zal niet alleen heel snel teruggevonden moeten worden maar ook race-klaar aan de start moeten verschijnen.

Escape Room Grand Prix

Redden jullie de Grand Prix?

Het is dus overduidelijk dat het team van Stick dringend hulp nodig heeft van een stel gedreven speurders die in staat zijn om de ontstane problemen op te lossen. En ja, “logisch denken” zou hierbij in tegenstelling tot “technisch inzicht” juist de doorslag tot succes kunnen geven…

Eén ding staat vast: de klok tikt door. Nog een uur voordat de rode lichten uit gaan en het startsein wordt gegeven!

Gaan jullie de uitdaging aan en zijn jullie in staat om de misdaad op te lossen, de auto terug te vinden en hem op tijd aan de start te laten verschijnen?

2 tot 6 personen 60 min.

Escape Room Zandvoort op Instagram

Voor sfeerimpressies ervaringen en meer volg je ons op Instagram!

Naar Instagram

Reserveer nu