Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45

Undercover

Infiltreer een enorm groot drugs netwerk als undercover agenten! Ontdek de locatie van de volgende drugs zending. Onze game bevat een groot scala aan Augmented Reality gebaseerd op dit onderwerp. We kennen ze allemaal, de mannen van het snelle geld. De mannen in mooie auto’s, grote huizen en wonderschone jonge vrouwen. Hoe komen ze aan deze rijkdom? Drugs. Hierdoor is de grote vraag voor de politie; Waar zijn deze mannen en waar is hun volgende zending verstopt?

City Game Undercover

Augmented Reality City Game

Volg Marco V. tijdens de game. Een crimineel die Netherland heeft overspoeld met drugs en agressie jegens zijn concurrenten. Jouw doel is duidelijk: Ontmasker Marco en onderschep zijn zending. Als dit gebeurd kan hij geen kant meer op. Werk samen met je team en gebruik je iPad en tas met gadgets om in de stad verschillende hints te vinden over de locatie van de voorraad. Een andere infiltrant zal je hints geven over de uitkomst van de raadsels en opdrachten.

Het is een race tegen de klok. Als Marco V. er achter komt dat je naar zijn voorraad op zoek bent is het over. Vind de locatie en ontmantel Marco V. zijn imperium.

City Game Undercover

Voor groepen, families, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes

Undercover speel je buiten met meerdere teams of met 1 team. Je gaat op pad met een Ipad en tas met gadgets. Deze gadgets heb je nodig om alles op te lossen. De missie duurt circa 2 uur. Ben je met meer dan 8 spelers, dan kan je tegen elkaar spelen in meerdere teams (maar het hoeft niet). Boek online.

Ben je een grote groep of wil je graag langer of korter spelen? Neem dan contact op voor een offerte op maat zandvoort@escapeworld.nl.

Reserveer nu