Feestje?

Wij kunnen onze kamers aanpassen voor kinderen. De Boat Trip is voor kinderen vanaf groep 7 te spelen. Vooraf krijgen ze wat extra informatie over puzzels die ze tegen zullen komen. Het is niet makkelijk dus ze zullen wel hun best moeten doen. Wij helpen natuurlijk zoveel mogelijk mee ;). De Gold Mine is donker en spannend, het ligt dus ook een beetje aan de groep kinderen hoe ze hiermee om gaan. Wij adviseren de Gold Mine dan ook minimaal vanaf groep 8 en passen de kamer voor ze aan.

Zijn de kamers geschikt voor middelbare scholieren?

Onze ervaring is dat middelbare scholieren de kamers heel leuk vinden en net zo moeilijk/makkelijk als volwassenen. Ook hier geldt dat we de kamers kunnen aanpassen. Vanaf 14 jaar doen we dit vaak niet meer (maar kan natuurlijk wel).

Eten en drinken

Wij kunnen alles voor jullie regelen qua eten en drinken. Behalve op zaterdag, het is simpelweg dan vaak te druk.

Mogen kleine kinderen mee naar binnen?

Wil je kinderen meenemen de kamer in en zijn de kinderen jonger dan 10 jaar, dan adviseren wij The Boat Trip. De andere kamers hebben donkere en spannende effecten die kinderen erg eng kunnen vinden. De kamers zijn moeilijk en niet geschikt om te spelen voor kinderen jonger dan 10 jaar. Maar ze mogen wel mee naar binnen.

City Games

De City games zijn buiten en speel je met elkaar. De puzzels zijn soms moeilijk voor kinderen maar andere taken zoals de Augmented Reality vragen kunnen kleine kinderen vaak heel goed.

Reserveren

Als je reserveert voor een groep kinderen of pubers, laat het ons dan even weten door middel van een emailtje. Wij passen de kamers dan alvast aan.