Dagelijks geopend van 10:00 tot 20:45
VR Game Escape room zandvoort
Bedrijfsuitje vr game

VR-games voor bedrijven en groepen

Virtual Reality Games brengen je naar een andere wereld zonder dat je een andere ruimte betreed. Dé ideale activiteit om te spelen met een groep vrienden of wellicht collega’s. Voor een bedrijfsfeest, vrijdagmiddagborrel of vrijgezellenfeest waar je een keer de stap wilt wagen in een andere wereld. Bij Escape Room Zandvoort hebben wij een tweetal vr-games die je kunt reserveren via het contactformulier op deze pagina.

Murder-in-the-hotel

Murder in the hotel

Los de moord op in het hotel! Wie heeft het gedaan? Zet de VR bril op en stap in de virtuele wereld van het hotel. Wat zie je? Samen met je medespelers ga je puzzelen, samenwerken en de link leggen tussen de virtuele en echte wereld. Vind antwoorden en los de moord op. Samenwerken en communiceren zijn cruciaal.

La casa de dinero VR Game

VR Game La casa de dinero

Naast onze City game La casa de dinero waar je Zandvoort ingaat om de professor te helpen, hebben wij ook een speciale VR-game van deze spaanse hitserie.

‘El Professor’ is de mastermind achter de grootste bankroof ooit, jawel, een crimineel meesterstuk gaat het worden. Tenminste, dat is het plan..

DE VR-ROOF VAN JE LEVEN

Samen met een kleurrijke groep top-of-the-bill criminelen valt El Profesor de grootste bank van Spanje binnen en begint een ijzingwekkende race tegen de klok, en de politie. Hoe kan je deze VR-game weerstaan? Adrenaline gegarandeerd.

GA VOOR GOUD!

Probeer zoveel mogelijk geld te stelen en blijf uit handen van de politie. En denk je nu ‘ja, maar wat als niet iedereen de serie heeft gezien?’ Geen zorgen, het concept (bank overvallen, politie, wegwezen), dat snapt iedereen, toch?